Universell Religion

Visste du at trangen til religionsutøvelse gjenspeiler menneskets naturlige lengten, bevisst eller ubevisst, etter eksistensiell fullkommenhet? Og visste du at vi psykologisk sett kan snakke om én universell religion som ned gjennom menneskehetens historie har kommet til uttrykk på mange forskjellige måter?

Har du fått med deg at alle religionenes ‘minste felles multiplum’ er kjærlighet, og at dette er det eneste som i praksis betyr noe i dette livet og i denne verden? Alt dette og mye, mye mer kan du lese om og få god forståelse av i denne unike boken om essensiell religionsforståelse, som tar utgangspunkt i de fire store verdensreligionene - kristendommen, islam, hinduismen og buddhismen.

Bestill boken her

 

Bokanmeldelser fra lesere

Hei Bjørn!

Jeg … heter Laxsha … (og) går i tiende klasse. (Da jeg) ble trukket opp i Rle og fikk temaet "det hellige", var jeg ganske usikker på hva jeg skulle ha med i presentasjonen osv. Siden meditasjon også er en del av det, tok jeg det med i presentasjonen min. Så spurte jeg pappa om han visste noe om det, (og) han prøvde å forklare meg litt innenfor yoga og meditasjon. Deretter ga han meg en bok som du hadde skrevet "universell religion", og det var til mye nytte.

Boka var ganske lett å forstå og hadde mye nyttig info som jeg tok med i samtalen min på eksamen. Alt var til nytte, fikk også en stor forståelse innenfor religion og svar på spørsmål som jeg har lurt på lenge. Jeg tok med det meste du skrev og jeg fikk da 6 på muntlig eksamen. Boka var rett og slett til stor nytte og jeg har også anbefalt en av vennene mine å lese den. Ville bare takke deg for denne boka!

Hilsen Laxsha